Teach-In - Old Friend Goodbye

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:H. Waltheim
John Gaasbeek
Chris de Wolde
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23In The SummernightMetronome
M 25.607
Single
7" Single
1974
Roll AlongCNR
651.005
Album
LP
1974
3:16Ding-A-DongPhilips
9299 514
Album
LP
1975
3:23FestivalCNR
539.001
Album
LP
1975
Our SongsCNR
539.001
Album
LP
1975
»» alles tonen

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Garth Hedges
****
Een dramatisch nummer over een onvermijdelijk afscheid.
Vreemde eend in het repertoire van Teach In, maar best indrukwekkend.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?