Teach-In - Greenpeace [Nederlandse Versie]

Cover Teach-In - Greenpeace [Nederlandse Versie]
7" Single
CNR / 141.531

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Koos Versteeg
Joost Nuissl
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03GreenpeaceCNR
141.531
Single
7" Single
1979

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Garth Hedges
******
IJzersterke protestsong uit een onverwachte hoek.
Teach In wordt ineens politiek bewust.
Goeie tekst (eindelijk weer eens in het Nederlands) op een
spannende melodie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?