Taylor Swift feat. Bon Iver - Exile

Cover Taylor Swift feat. Bon Iver - Exile
Digital
Republic -

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Justin Vernon
Taylor Swift
William Bowery
Producer:Aaron Dessner
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/08/2020 (Positie 84)
Laatste week notering:01/08/2020 (Positie 84)
Piekpositie:84 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24315 (17 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 48 / Weken: 2
at  Piek: 56 / Weken: 1
nl  Piek: 84 / Weken: 1
be  Tip (V)
se  Piek: 38 / Weken: 1
au  Piek: 3 / Weken: 1

Tracks

24/07/2020
Digital Republic - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Exile
  4:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:45ExileRepublic
-
Single
Digital
24/07/2020
4:45FolkloreRepublic
20UMGIM64216
Album
Digital
24/07/2020
4:45FolkloreRepublic
B0032711-02
Album
CD
07/08/2020

Taylor Swift   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story28/02/20091312
You Belong With Me07/11/2009686
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
We Are Never Ever Getting Back Together25/08/20122418
I Knew You Were Trouble12/01/20132718
Shake It Off30/08/2014711
I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (Zayn & Taylor Swift)24/12/2016622
Look What You Made Me Do02/09/20171310
...Ready For It?09/09/2017762
Gorgeous28/10/2017601
Me! (Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)04/05/20192110
You Need To Calm Down22/06/2019289
The Man31/08/2019622
Lover31/08/2019791
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Cardigan01/08/2020571
Exile (Taylor Swift feat. Bon Iver)01/08/2020841
The 101/08/2020991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless14/03/20094312
Speak Now06/11/2010175
Red27/10/2012717
198901/11/2014187
Reputation18/11/2017131
Lover31/08/2019131
Folklore01/08/202022
 

Bon Iver   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exile (Taylor Swift feat. Bon Iver)01/08/2020841
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Emma, Forever Ago10/01/2009613
Bon Iver25/06/20111516
22, A Million08/10/201687
i,i17/08/2019215
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57Taylor Swift feat. Bon Iver - Exile (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Deze samenwerking had ik niet direct verwacht, maar het resultaat ervan is best wel een aangenaam stukje muziek.

WendyT
*****
Klasse moet ik zeggen, deze knappe samenwerking tussen Swift & Iver.

irelander
****
Almost just for that piano melody alone this could be one of my favourite Taylor Swift songs. Definitely drags on a bit but really think this approach comes off nicely.

Patrick3
******
Topschijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?