Taylor Swift - Lover

Cover Taylor Swift - Lover
Digital
Republic -

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Taylor Swift
Producer:Taylor Swift
Jack Antonoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/08/2019 (Positie 79)
Laatste week notering:31/08/2019 (Positie 79)
Piekpositie:79 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23579 (22 Punten)
Single Tip:24/08/2019 / Piek: 3 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 52 / Weken: 3
de  Piek: 61 / Weken: 2
at  Piek: 47 / Weken: 1
nl  Piek: 79 / Weken: 1
be  Piek: 30 / Weken: 3 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 37 / Weken: 4
it  Piek: 87 / Weken: 1
es  Piek: 87 / Weken: 1
au  Piek: 3 / Weken: 3
nz  Piek: 3 / Weken: 2

Tracks

16/08/2019
Digital Republic - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lover
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41LoverRepublic
-
Single
Digital
16/08/2019
3:41LoverRepublic
00602577928680
Album
CD
23/08/2019
3:41Lover [Deluxe Album Version 1]Republic
00602577928192
Album
CD
23/08/2019
Piano/Vocal5:39Lover [Deluxe Album Version 1]Republic
00602577928192
Album
CD
23/08/2019

Taylor Swift   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story28/02/20091312
You Belong With Me07/11/2009686
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
We Are Never Ever Getting Back Together25/08/20122418
I Knew You Were Trouble12/01/20132718
Shake It Off30/08/2014711
I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (Zayn & Taylor Swift)24/12/2016622
Look What You Made Me Do02/09/20171310
...Ready For It?09/09/2017762
Gorgeous28/10/2017601
Me! (Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)04/05/20192110
You Need To Calm Down22/06/2019289
The Man31/08/2019622
Lover31/08/2019791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless14/03/20094312
Speak Now06/11/2010175
Red27/10/2012717
198901/11/2014187
Reputation18/11/2017131
Lover31/08/201913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.34 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
******
Wow. Amazing.

bluezombie
****
!

irelander
****
Pretty sweet and the production choices make it an interesting listen too. 3.5

Ghost_Of_Download
******
Erinnert mich im Stil etwas an 90er Country/Synth Ballade. Hat ein klein wenig was von Fade Into You von Mazzy Star. Gute Nummer.

Kaahu Niheta Witehira Leef
******
I love this song. Got that country-blues tinging around there, you can feel it. Amazing!!!!!!

juna13
***
ok
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?