Taylor Swift - Last Kiss

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Taylor Swift
Producer:Nathan Chapman
Taylor Swift
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:09Speak Now [Deluxe Edition]Big Machine
06025 2749394
Album
CD
25/10/2010
6:09Speak NowBig Machine
06025 2749395
Album
CD
25/10/2010
Live6:12Speak Now World Tour LiveBig Machine
06025 2788522
Album
CD
28/11/2011
6:09Speak NowBig Machine
0843930004003
Album
LP
23/12/2016

Taylor Swift   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story28/02/20091312
You Belong With Me07/11/2009686
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
We Are Never Ever Getting Back Together25/08/20122418
I Knew You Were Trouble12/01/20132718
Shake It Off30/08/2014711
I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (Zayn & Taylor Swift)24/12/2016622
Look What You Made Me Do02/09/20171310
...Ready For It?09/09/2017762
Gorgeous28/10/2017601
Me! (Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)04/05/20192110
You Need To Calm Down22/06/2019289
The Man31/08/2019622
Lover31/08/2019791
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Cardigan01/08/2020571
Exile (Taylor Swift feat. Bon Iver)01/08/2020841
The 101/08/2020991
Willow19/12/2020499
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless14/03/20094312
Speak Now06/11/2010175
Red27/10/2012717
198901/11/2014187
Reputation18/11/2017131
Lover31/08/2019131
Folklore01/08/2020236
Evermore19/12/2020319
Fearless (Taylor's Version)17/04/202123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Taylor Swift - Last Kiss (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
***
Decent track but too long.

bluezombie
***
It's nice, but a bit slow and drags on too long.

josh4u92
*****
Such a beautiful song.

Sebastiaanmember
***
Een minder nummer van 'Speak Now'. Het is geen verschrikkelijk nummer (ik kan veel slechtere nummers opnoemen), maar het springt niet bepaald boven de andere pareltjes uit. Daarnaast is het langdradig en gewoon saai. 3 sterren, misschien wel haar minste nummer..

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Gave, mooie, ruim 6 minuten durende track uit eind oktober 2010 door de nu inmiddels 28 jarige Amerikaanse zangeres en songschrijfster: "Taylor Alison Swift" !!! Vooruit, nog net 5 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?