Taylor Swift - Ivy

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Aaron Dessner
Taylor Swift
Jack Antonoff
Producer:Aaron Dessner
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
pt  Piek: 185 / Weken: 1
au  Piek: 43 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:20EvermoreRepublic
20UM1IM14847
Album
Digital
11/12/2020
4:20EvermoreRepublic
B0033405-02
Album
CD
18/12/2020

Taylor Swift   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story28/02/20091312
You Belong With Me07/11/2009686
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
We Are Never Ever Getting Back Together25/08/20122418
I Knew You Were Trouble12/01/20132718
Shake It Off30/08/2014711
I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (Zayn & Taylor Swift)24/12/2016622
Look What You Made Me Do02/09/20171310
...Ready For It?09/09/2017762
Gorgeous28/10/2017601
Me! (Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)04/05/20192110
You Need To Calm Down22/06/2019289
The Man31/08/2019622
Lover31/08/2019791
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Cardigan01/08/2020571
Exile (Taylor Swift feat. Bon Iver)01/08/2020841
The 101/08/2020991
Willow19/12/2020499
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless14/03/20094312
Speak Now06/11/2010175
Red27/10/2012717
198901/11/2014187
Reputation18/11/2017131
Lover31/08/2019131
Folklore01/08/2020236
Evermore19/12/2020319
Fearless (Taylor's Version)17/04/202123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Taylor Swift - Ivy (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
***
Pretty average and again unnecessarily drawn out.

gherkin
*****
Ik zeg het vaak bij nummers van Taylor Swift dit jaar, maar dit is gewoonweg heel goed in orde.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?