Taylor Swift - Christmas Tree Farm

Cover Taylor Swift - Christmas Tree Farm
Digital
Republic 19UM1IM09492

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Taylor Swift
Producer:Taylor Swift
Jimmy Napes
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:28/12/2019 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 99 / Weken: 1
be  Piek: 23 / Weken: 1 (V)

Tracks

06/12/2019
Digital Republic 19UM1IM09492 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Christmas Tree Farm
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Christmas Tree FarmRepublic
19UM1IM09492
Single
Digital
06/12/2019

Taylor Swift   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story28/02/20091312
You Belong With Me07/11/2009686
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
We Are Never Ever Getting Back Together25/08/20122418
I Knew You Were Trouble12/01/20132718
Shake It Off30/08/2014711
I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (Zayn & Taylor Swift)24/12/2016622
Look What You Made Me Do02/09/20171310
...Ready For It?09/09/2017762
Gorgeous28/10/2017601
Me! (Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)04/05/20192110
You Need To Calm Down22/06/2019289
The Man31/08/2019622
Lover31/08/2019791
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Cardigan01/08/2020571
Exile (Taylor Swift feat. Bon Iver)01/08/2020841
The 101/08/2020991
Willow19/12/2020499
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless14/03/20094312
Speak Now06/11/2010175
Red27/10/2012717
198901/11/2014187
Reputation18/11/2017131
Lover31/08/2019131
Folklore01/08/2020236
Evermore19/12/2020319
Fearless (Taylor's Version)17/04/202123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.65Taylor Swift - Christmas Tree Farm (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Artugapromo
**
Met een leuke moderne beat er onder in plaats van dat dertien in dozijn gedoe had het wat kunnen worden. Gemiste kans Taylor Swift.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?