Tabitha & Nielson - Slapen met het licht aan

Cover Tabitha & Nielson - Slapen met het licht aan
Digital
NEOF 886448382201

Charts

Binnenkomst:25/04/2020 (Positie 68)
Laatste week notering:23/05/2020 (Positie 48)
Piekpositie:46 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:15587 (222 Punten)
Airplay:02/05/2020 / Piek: 26 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 46 / Weken: 5
be  Tip (V)

Tracks

17/04/2020
Digital NEOF 886448382201 (Sony) / EAN 0886448382201
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slapen met het licht aan
  3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Slapen met het licht aanNEOF
886448382201
Single
Digital
17/04/2020

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blřf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Djé)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
Diamant24/03/20185914
IJskoud03/11/2018552
Ik sta jou beter (Kris Kross Amsterdam & Nielson)03/08/20192319
Slapen met het licht aan (Tabitha & Nielson)25/04/2020465
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
Diamant20/10/20181045
 

Tabitha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Is dit over (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/20171324
Red me (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/2017463
Only One (SFB feat. Tabitha)15/07/2017502
Jou & mij25/11/2017981
Real Love (Jayh feat. Tabitha)15/09/2018891
Parkeerplaats (Jermaine Niffer & Tabitha)03/11/2018396
Come My Way (Tabitha feat. Latifah)08/12/20185616
Voor jou (Qucee feat. Tabitha)08/12/2018831
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Speling (DJ Dylvn & Hansie feat. Tabitha)05/01/20196113
Expose The Game (Chivv feat. Tabitha)16/02/2019273
Dan komt alles goed16/02/2019833
Ai (Tabitha feat. Rolf Sanchez & Poke)02/03/20192832
Het spijt me niet18/05/2019625
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Work It (Tabitha feat. Chivv)28/09/2019942
Zeldzaam (Tabitha & Ronnie Flex)29/02/2020465
Slapen met het licht aan (Tabitha & Nielson)25/04/2020465
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gevonden in verdwalen14/04/20181178
HIT-SIG16/02/2019567
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chartattack
****
Goed geproduceerd popliedje met een lekkere beat en mooie koortjes.
“Jij praat alleen maar met je lichaam” wordt wel een beetje vaak herhaald.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?