TQ feat. Too Short - Your Sister

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07They Never Saw Me ComingEpic
491403 2
Album
CD
16/11/1998

TQ   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Westside12/12/1998319
Bye Bye Baby10/04/1999618
Better Days07/08/1999885
Daily01/04/20002314
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
They Never Saw Me Coming09/01/19991636
The Second Coming03/06/2000187
 

Too $hort   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bossy (Kelis feat. Too $hort)30/09/2006722
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?