TQ - Bye Bye Baby

Cover TQ - Bye Bye Baby
CD-Maxi
Epic 667042 2
Cover TQ - Bye Bye Baby
CD-Single
Epic EPC 667042 1

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Terrance Quaites
Mike Mosley
Tye Howard
Producer:Mike Mosley
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/04/1999 (Positie 26)
Laatste week notering:07/08/1999 (Positie 79)
Piekpositie:6 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1741 (1336 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 10
de  Piek: 6 / Weken: 17
at  Piek: 33 / Weken: 6
nl  Piek: 6 / Weken: 18
be  Piek: 18 / Weken: 14 (V)
se  Piek: 13 / Weken: 12
au  Piek: 47 / Weken: 2

Tracks

19/04/1999
CD-Maxi Epic 667042 2 (Sony) / EAN 5099766704227
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bye Bye Baby
5:25
2.Bye Bye Baby (Main)
  3:54
3.Bye Bye Baby (Radio)
  4:15
   
19/04/1999
CD-Single Epic EPC 667042 1 (Sony) / EAN 5099766704210
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bye Bye Baby
  5:06
2.Bye Bye Baby (Main)
  3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:24They Never Saw Me ComingEpic
491403 2
Album
CD
16/11/1998
5:25Bye Bye BabyEpic
667042 2
Single
CD-Maxi
19/04/1999
5:06Bye Bye BabyEpic
EPC 667042 1
Single
CD-Single
19/04/1999
Main3:52Bye Bye BabyEpic
EPC 667042 1
Single
CD-Single
19/04/1999
Main3:54Bye Bye BabyEpic
667042 2
Single
CD-Maxi
19/04/1999
»» alles tonen

TQ   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Westside12/12/1998319
Bye Bye Baby10/04/1999618
Better Days07/08/1999885
Daily01/04/20002314
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
They Never Saw Me Coming09/01/19991636
The Second Coming03/06/2000187
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.22TQ - Bye Bye Baby (Reviews: 45)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/10/2006 19:23
Snormobiel Beusichem
****
▓ Aardige ø plaat van "TQ" uit eind maart 1999 !!! Persoonlijk vind ik deze plaat helemaal niet slecht !!! Vandaar ook mijn 4 sterren !!! "Bye Bye Baby" deed het ook niet slecht in de Hollandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 13 wk / # 6) !!!

super50hmtv
*****
Dit is dan ook een van m'n favoriete R&B nummers. Goeie ouwe shit!!

Topbart
****
sterke opvolger van ''Westside''

bluezombie
**
Poor.

BeansterBarnes
**
Very disappionting follow up to what was a surprise in 'Westside'.

tigerlover
***
matig

Hijinx
****
Given how evidently very sanitised the Australian charts are of anything whose oddities can't be coerced to a mass audience...it is really fascinating to me that a song this dark got Trojan horsed into the top 50 by way of TQ's previous hit. You do not usually get hit singles where the hook is someone very much implying they're about to commit murder (okay this was true until 2019). Stands out quite a bit with intensity to match the mood. 4.3
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?