T.I., Kendrick Lamar & B.o.B feat. Kris Stephens - Memories Back Then

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

T.I.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soldier (Destiny's Child feat. T.I. and Lil Wayne)12/02/2005139
Why You Wanna08/07/2006434
My Love (Justin Timberlake feat. T.I.)11/11/20061911
Whatever You Like27/09/20084512
Live Your Life (T.I. feat. Rihanna)15/11/20082113
Dead And Gone (T.I. feat. Justin Timberlake)07/03/20092011
Got Your Back (T.I. feat. Keri Hilson)04/09/2010812
Blurred Lines (Robin Thicke feat. T.I. + Pharrell)30/03/2013173
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
T.I. vs. T.I.P.14/07/2007921
Paper Trail04/10/20086012
 

B.o.B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothin' On You (B.o.B feat. Bruno Mars)13/03/20101518
Airplanes (B.o.B feat. Hayley Williams of Paramore)19/06/20101221
Magic (B.o.B feat. Rivers Cuomo)30/10/20102913
Price Tag (Jessie J feat. B.o.B)19/03/2011325
So Good21/04/2012675
John Doe (B.o.B feat. Priscilla)01/02/20143213
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Adventures Of Bobby Ray10/07/2010664
 

Kendrick Lamar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
i25/10/2014823
King Kunta28/03/2015704
The Greatest (Sia feat. Kendrick Lamar)17/09/2016823
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Sidewalks (The Weeknd feat. Kendrick Lamar)03/12/2016472
Humble.08/04/20171616
DNA.22/04/2017315
Loyalty. (Kendrick Lamar feat. Rihanna)22/04/2017422
Element.22/04/2017442
Yah.22/04/2017541
Feel.22/04/2017561
Love. (Kendrick Lamar feat. Zacari)22/04/2017582
XXX. (Kendrick Lamar feat. U2)22/04/2017601
Pride.22/04/2017671
Blood.22/04/2017691
Lust.22/04/2017721
Fear.22/04/2017851
All The Stars (Kendrick Lamar & SZA)13/01/20181915
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/20182210
Black Panther17/02/2018831
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
Goosebumps (Travis Scott feat. Kendrick Lamar)02/05/20205629
The Heart Part 514/05/2022831
N9521/05/2022262
Die Hard (Kendrick Lamar, Blxst & Amanda Reifer)21/05/2022392
United In Grief21/05/2022451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Kid, M.A.A.D. City27/10/20121614
To Pimp A Butterfly21/03/2015926
Untitled Unmastered.12/03/201695
Damn.22/04/2017245
Black Panther - The Soundtrack Album17/02/2018229
Mr. Morale & The Big Steppers21/05/2022129
 

Kris Stephens   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8T.I., Kendrick Lamar & B.o.B feat. Kris Stephens - Memories Back Then (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Stevolution
*****
Een nummer dat een beetje tussen wal en schip raakte door een ongeautoriseerde sample van Gotye's "Somebody That I Used to Know". Daardoor ging er wat tijd overheen voordat deze nieuwe, cleane versie verscheen - maar dat was te laat voor de release van T.I.'s album "Trouble Man". Het zal nog verschijnen op B.o.B.'s compilatiealbum "Hustle Gang", maar dan is het momentum natuurlijk allang verstreken. Desondanks is dit een prima nummer dat straks niet vergeten mag worden in de jaarlijstjes van 2013.

Want het is een mooi, oprecht hiphopnummer. De juiste sfeer wordt neergezet door de mooie beat (eindelijk eens geen Eurodance-verwijzingen, hoewel het wél heel internationaal klinkt) en de dromerige vocalen van Kris Stephens. Daarnaast flowen T.I. en zelfs de vaak matige B.o.B. op ouderwetse wijze, al is het natuurlijk de ster van het moment Kendrick Lamar die in de laatste verse het nummer volledig naar zich toe trekt. Mooi!

S.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Matig nummerke uit december 2012 van "T.I., Kendrik Lamar, B.O.B. & Kris Stephens" !!! Het mooie zangwerk van "Kris Stephens" tilt het bagger hip hop werk op deze track door de heren toch nog net op tot de 3 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?