Suzan & Freek - Weg van jou

Cover Suzan & Freek - Weg van jou
Digital
Sony 88644841061

Charts

Binnenkomst:09/05/2020 (Positie 33)
Laatste week notering:24/10/2020 (Positie 78)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1717 (1329 Punten)
Airplay:09/05/2020 / Piek: 15 / Weken: 24
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 25
be  Piek: 21 / Weken: 15 (V)

Tracks

01/05/2020
Digital Sony 88644841061 (Sony) / EAN 0886448410614
Toon detailsAlles beluisteren
1.Weg van jou
  2:26
2.Weg van jou (Instrumental)
  2:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:26Weg van jouSony
88644841061
Single
Digital
01/05/2020
Instrumental2:28Weg van jouSony
88644841061
Single
Digital
01/05/2020
2:26Hitzone 94Sony
19439776472
Compilatie
CD
03/07/2020
2:26MNM Big Hits 2020 Vol. 2Universal
539-109.0
Compilatie
CD
10/07/2020

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202025
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/202069
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020103
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020671
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019256
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14Suzan & Freek - Weg van jou (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterende nieuwe single proficiat

Mark1984
**
Matig in mijn ogen.

gherkin
****
Alweer een nieuw nummer van dit duo dat met hun debuutalbum bij ons hebben weten te scoren. Ook dit klinkt op zich zeker nog wel in orde en zou dus een nieuw hitje kunnen worden.

Wolfke
*****
Tof nummer. Ik word er vrolijk van.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?