Suzan & Freek - Straks is het te laat

Cover Suzan & Freek - Straks is het te laat
Digital
FTV / Cornelis 886448763338 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Koen Jansen
Rene PJ van Mierlo
Coverversie van:Diggy Dex - Straks is het te laat
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2020 (Positie 99)
Laatste week notering:10/10/2020 (Positie 97)
Piekpositie:97 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:25563 (6 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 97 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis
886448763338
Single
Digital
19/09/2020
2:51Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis
886448773962
Single
Digital
26/09/2020
2:51Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek) [EP]FTV / Cornelis
886448788249
Single
Digital
03/10/2020
2:51Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek) [EP]FTV / Cornelis
886448814504
Single
Digital
15/10/2020
2:51Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek) [EP]FTV / Cornelis
886448841319
Single
Digital
24/10/2020
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020638
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021410
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019285
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?