Suzan & Freek - Kwijt

Cover Suzan & Freek - Kwijt
Digital
Sony 196589414496 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/09/2022 (Positie 18)
Laatste week notering:01/10/2022 (Positie 12)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:12661 (342 Punten)
Airplay:10/09/2022 / Piek: 26 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 4
be  Piek: 30 / Weken: 2 (V)

Tracks

04/09/2022
Digital Sony 196589414496 (Sony) [nl] / EAN 0196589414496
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kwijt
3:15
2.Kwijt (Instrumental)
3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15KwijtSony
196589414496
Single
Digital
04/09/2022
Instrumental3:15KwijtSony
196589414496
Single
Digital
04/09/2022

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021470
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221229
Kwijt10/09/2022124
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192138
Dromen in kleur06/11/2021148
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.83Suzan & Freek - Kwijt (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Super schijf

Bearcat
**
Niet echt mijn ding

Rene1
****
Ze blijven leuke nummers maken, ook deze weer

Mark1984
*
Zoetsappige zooi

gherkin
***
Deze nieuwste van Suzan & Freek is ook niet zo heel zwak hoor.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?