Suzan & Freek - Honderd keer

Cover Suzan & Freek - Honderd keer
Digital
Sony 886449971947 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/03/2022 (Positie 12)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 15)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5377 (777 Punten)
Airplay:19/03/2022 / Piek: 4 / Weken: 9
Radio NL:19/03/2022 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 9

Tracks

13/03/2022
Digital Sony 886449971947 (Sony) [nl] / EAN 0886449971947
Toon detailsAlles beluisteren
1.Honderd keer
3:16
2.Honderd keer (Instrumental)
3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Honderd keerSony
886449971947
Single
Digital
13/03/2022
Instrumental3:16Honderd keerSony
886449971947
Single
Digital
13/03/2022

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021458
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/2022129
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192132
Dromen in kleur06/11/2021128
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8Suzan & Freek - Honderd keer (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Super

Rootje
***
Symphatiek stel, maar wederom lijkt het alsof ik dit al 100 keer eerder gehoord heb. Niet bijzonder sterk produkt.

gherkin
***
Een typisch Suzan & Freek-nummertje. Maar om eerlijk te zijn vind ik daar niet zo veel mis mee.

Jeroen68
****
het kunstje raakt wat sleets, dus nog maar krap 4

Bert E.
***
Beetje van hetzelfde.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?