Suzan & Freek - Goud

Cover Suzan & Freek - Goud
Digital
Sony 88644910869

Charts

Binnenkomst:13/03/2021 (Positie 4)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 7)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9608 (476 Punten)
Airplay:13/03/2021 / Piek: 4 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 5
be  Piek: 30 / Weken: 4 (V)

Tracks

05/03/2021
Digital Sony 88644910869 (Sony) / EAN 0886449108695
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goud
  3:23
2.Goud (Instrumental)
  3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23GoudSony
88644910869
Single
Digital
05/03/2021
Instrumental3:23GoudSony
88644910869
Single
Digital
05/03/2021

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020633
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/202145
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019280
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.4Suzan & Freek - Goud (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterende nieuwe single

Mark1984
******
Eens! Mag een dikke hit worden.

Ryan Jacob
*****
Erg leuk nummer van dit sympathieke duo. Een vierde grote hit
Laatst gewijzigd: 19/03/2021 17:25

Wolfke
******
Echt wel een heel mooi nummer alweer van Suzan & Freek ! Verdiend 6 ******
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?