Suzan & Freek - Goud

Cover Suzan & Freek - Goud
Digital
Sony 88644910869

Charts

Binnenkomst:13/03/2021 (Positie 4)
Laatste week notering:23/07/2022 (Positie 96)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:67
Positie aller tijden:137 (3088 Punten)
Airplay:13/03/2021 / Piek: 2 / Weken: 33
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 67
be  Piek: 17 / Weken: 14 (V)

Tracks

05/03/2021
Digital Sony 88644910869 (Sony) / EAN 0886449108695
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goud
  3:23
2.Goud (Instrumental)
  3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23GoudSony
88644910869
Single
Digital
05/03/2021
Instrumental3:23GoudSony
88644910869
Single
Digital
05/03/2021
3:24Hitzone 97Sony
194398843827
Compilatie
CD
30/04/2021
3:24MNM Big Hits 2021 Vol. 2Universal
539.441-9
Compilatie
CD
11/06/2021
3:25Sky Radio Summer 2021Sony
19439901152
Compilatie
CD
18/06/2021
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021467
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192138
Dromen in kleur06/11/2021140
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38Suzan & Freek - Goud (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterende nieuwe single

Mark1984
******
Eens! Mag een dikke hit worden.

Ryan Jacob
*****
Erg leuk nummer van dit sympathieke duo. Een vierde grote hit
Laatst gewijzigd: 19/03/2021 17:25

Wolfke
******
Echt wel een heel mooi nummer alweer van Suzan & Freek ! Verdiend 6 ******

NOURIEPOERIE
*****
Lekker nummer van dit Nederlandse duo; 5 sterren!

gherkin
*****
Over het algemeen kan ik de muziek van deze twee nog wel waarderen en ook dit is binnen hun genre wel sterke muziek.

mariamg
*
verschrikkelijk

wvernooij
***
Ben geen super fan van de 2

Jeroen68
****
geen goud, wel goed

Snormobiel Beusichem
****
▒ Degelijk en mooi Nederlandstalig plaatje uit begin maart 2021 van het Nederlands liefdes- / zangduo uit de Achterhoek "Suzan Stortelder" en "Freek Rikkerink" !!! Deed het ook zeer goed in de vaderlandse hitlijsten, lente 2021 !!! Ook dit jaar zijn ze te gast bij "Appelpop Tiel 2022" (gratis evenement Waalkade Tiel) op zaterdag 9 september om 17:05 uur Mainstage !!! (NL Top 40: 20 wk / # 2) 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?