Suzan & Freek - Dromen in kleur

Cover Suzan & Freek - Dromen in kleur
Digital
Sony 886449586233 (nl)

Charts

Binnenkomst:23/10/2021 (Positie 33)
Laatste week notering:04/12/2021 (Positie 37)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9355 (495 Punten)
Airplay:23/10/2021 / Piek: 21 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 7
be  Piek: 27 / Weken: 6 (V)

Tracks

14/10/2021
Digital Sony 886449586233 (Sony) [nl] / EAN 0886449586233
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dromen in kleur
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Dromen in kleurSony
886449586233
Single
Digital
14/10/2021
3:21Dromen in kleurSony
0194399129425
Album
CD
29/10/2021

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021439
Onderweg naar later17/07/2021821
Dromen in kleur23/10/2021217
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192113
Dromen in kleur06/11/202125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2Suzan & Freek - Dromen in kleur (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Suzan & Freek doen wat ze het beste doen en pakken uit met een sympathiek stukje muziek. Heb ik niet veel op tegen.

Patrick3
******
Zo mooi zo prachtig, zo puur

mariamg
*
een pot nat...

Bearcat
**
Nee helaas
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?