Suzan & Freek - Dromen in kleur

Cover Suzan & Freek - Dromen in kleur
Digital
Sony 886449586233 (nl)

Charts

Binnenkomst:23/10/2021 (Positie 33)
Laatste week notering:05/02/2022 (Positie 94)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:6575 (674 Punten)
Airplay:23/10/2021 / Piek: 21 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 15
be  Piek: 27 / Weken: 10 (V)

Tracks

14/10/2021
Digital Sony 886449586233 (Sony) [nl] / EAN 0886449586233
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dromen in kleur
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Dromen in kleurSony
886449586233
Single
Digital
14/10/2021
3:21Dromen in kleurSony
19439912942
Album
CD
29/10/2021

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021458
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/2022129
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192132
Dromen in kleur06/11/2021128
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.11Suzan & Freek - Dromen in kleur (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Suzan & Freek doen wat ze het beste doen en pakken uit met een sympathiek stukje muziek. Heb ik niet veel op tegen.

Patrick3
******
Zo mooi zo prachtig, zo puur

mariamg
*
een pot nat...

Bearcat
**
Nee helaas

wvernooij
**
@Mariam, mijn idee.

Nikkershaw
**
ik vraag me af hoe de videoclip ontvangen zou zijn als het Freek was die Suzan neerslaat in de ring, er even vanuit gaande dat dit de personen in de clip dezelfden zijn als degenen die zingen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?