Suzan & Freek - Dromen in kleur

Cover Suzan & Freek - Dromen in kleur
CD
Sony 19439912942 (nl)
LP
Sony 0194399129517 (nl)
Digital
Sony 886449285495

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/11/2021 (Positie 2)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 15)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:35
Positie aller tijden:616 (3205 Punten)
Vinyl 33:06/11/2021 / Piek: 4 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 35
be  Piek: 4 / Weken: 35 (V)

Tracks

29/10/2021
CD Sony 19439912942 (Sony) [nl] / EAN 0194399129425
29/10/2021
Digital Sony 886449285495 (Sony) / EAN 0886449285495
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dromen in kleur
  3:21
2.Tussen jou & mij
  3:33
3.Goud
  3:23
4.Lichtje branden
  2:52
5.Onderweg naar later
  2:57
6.Tenminste geleefd
  2:47
7.Buiten
  3:30
8.Weg van jou
  2:26
9.Allermeest
  3:03
10.Suzan & Freek / Snelle - De overkant
  2:47
11.Niet meer van mij
  3:20
12.Blind misschien
  4:00
   
29/10/2021
Coloured Vinyl - LP Sony 0194399129517 (Sony) [nl] / EAN 0194399129517
Toon detailsAlles beluisteren
   

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021465
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221216
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192137
Dromen in kleur06/11/2021135
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Suzan & Freek - Dromen in kleur (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend album

Rootje
***
Best aardige songs van dit sympathieke muzikale liefdespaar.
Maar het is allemaal zo veilig. Daardoor gaat het allemaal op elkaar lijken.
Vind het wat kleurloos.

AsItWas
*
verschrikkelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?