Suzan & Freek - Deze is voor mij

Cover Suzan & Freek - Deze is voor mij
Digital
Sony -

Charts

Binnenkomst:01/02/2020 (Positie 97)
Laatste week notering:25/04/2020 (Positie 77)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:9751 (473 Punten)
Airplay:11/01/2020 / Piek: 12 / Weken: 13
Single Tip:04/01/2020 / Piek: 5 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 13
be  Piek: 27 / Weken: 10 (V)

Tracks

20/12/2019
Digital Sony - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deze is voor mij
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Gedeeld door ons [Digipack]Sony
19075982832
Album
CD
27/09/2019
3:25Deze is voor mijSony
-
Single
Digital
20/12/2019
3:27Hitzone 93Sony
19439748672
Compilatie
CD
01/05/2020

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021438
Onderweg naar later17/07/2021820
Dromen in kleur23/10/2021216
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192113
Dromen in kleur06/11/202124
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Suzan & Freek - Deze is voor mij (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Ook dit liedje van dit duo is wel in orde.

Patrick3
******
Prachtig

Mark1984
******
Heerlijke muziek!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?