Suzan & Freek - Als het avond is

Cover Suzan & Freek - Als het avond is
Digital
Sony 886447411049

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Arno Krabman
Leon Palmen
Freek Rikkerink
Suzan Stortelder
Producer:Arno Krabman
Gecoverd door:Milow (When The Sun Goes Down)
2 Fabiola (When The Lights Go Down)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/01/2019 (Positie 75)
Laatste week notering:28/03/2020 (Positie 98)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:63
Positie aller tijden:137 (3232 Punten)
Airplay:17/11/2018 / Piek: 2 / Weken: 31
Single Tip:01/12/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 63
be  Piek: 4 / Weken: 30 (V)

Tracks

02/11/2018
Digital Sony 886447411049 (Sony) / EAN 0886447411049
Toon detailsAlles beluisteren
1.Als het avond is
  3:25
2.Als het avond is (Instrumental)
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Als het avond isSony
886447411049
Single
Digital
02/11/2018
Instrumental3:25Als het avond isSony
886447411049
Single
Digital
02/11/2018
3:26Hitzone 88USM
538 624-1
Compilatie
CD
01/03/2019
3:24MNM Big Hits 2019 Vol. 2Universal
538.739-3
Compilatie
CD
19/04/2019
3:25Knuffelrock Top 100 [2019]Sony
19075942992
Compilatie
CD
26/04/2019
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021476
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221229
Kwijt10/09/20221223
Slapeloosheid14/01/2023940
Nooit meer regen27/05/20232917
Vas-y (ga maar) (Suzan & Freek & Claude)16/09/2023825
De helft van mij30/09/2023461
Verleden tijd01/06/2024454
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192148
Dromen in kleur06/11/20211138
Iemand van vroeger30/09/2023133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.39Suzan & Freek - Als het avond is (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

chartmeester
******
Ik ga voor de volle 6 sterren. Wat een heerlijk nummer met een hele mooie tekst. Bravo!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima Nederlandstalig plaatje uit eind oktober 2018 tussen de Nederlandse gitarist en zanger: "Freek Rikkerink" en de Nederlandse zangeres: "Suzan Stortelder" ☺!!!

Patrick3
******
Zo mooi

Henk de tank
******
Eigenlijk best saai maar toch 6* omdat ik door dit lied van mijn slaapproblemen af ben

Llarso08
*****
Heel mooi nummer van Suzan & Freek. Kan niet wachten op meer nieuw werk!

Mark1984
******
Een pareltje voor de nederpop muziek! en een verademing na al die troep van die rappers in de lijsten.

gherkin
****
Best wel een mooi Nederlandstalig plaatje.

De Tsjap
*****
Alle potentie voor een top 10 hit. Tussen alle zware beats van Hollandse kanonnen als Bizzey, Frenna en Ronnie Flex, een lichtvoetig Nederlands liedje. Prima!

Wolfke
******
Prachtig nummer !!! Ik zou het 10 * geven als ik kon.

hugo1960
****
Ruim 4* voor dit Nederlandstalige kwaliteitsnummer.

JanDeMan
**
duidelijk naar Lady Antebellum - Need You Now geluisterd

Chartattack
*****
Prima liedje.

Need You Now heeft inderdaad waarschijnlijk model gestaan, maar dat lijkt dan weer erg op Eye In The Sky van The Alan Parsons Project.

kristn_20
***
een tof nummer van Suzan & Freek

MatthiasVandeVoorde
******
Top liedje

mariamg
*
tenenkrommend

wvernooij
***
Doet me niet zo heel veel, maar ik snap dat het een verademing is t.o.v. de rappers.

Bearcat
***
Een voldoende

chartwatchNL
*****
Ijzersterk debuut, zelfs op nr 1, van het stel uit de Achterhoek welke vanaf eind '18 een continue stroom hits zou leveren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?