Suzan & Freek - Als het avond is

Cover Suzan & Freek - Als het avond is
Digital
Sony 886447411049

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Arno Krabman
Leon Palmen
Freek Rikkerink
Suzan Stortelder
Producer:Arno Krabman
Gecoverd door:Milow (When The Sun Goes Down)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/01/2019 (Positie 75)
Laatste week notering:28/03/2020 (Positie 98)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:63
Positie aller tijden:97 (3232 Punten)
Airplay:17/11/2018 / Piek: 2 / Weken: 31
Single Tip:01/12/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 63
be  Piek: 4 / Weken: 30 (V)

Tracks

02/11/2018
Digital Sony 886447411049 (Sony) / EAN 0886447411049
Toon detailsAlles beluisteren
1.Als het avond is
  3:25
2.Als het avond is (Instrumental)
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Als het avond isSony
886447411049
Single
Digital
02/11/2018
Instrumental3:25Als het avond isSony
886447411049
Single
Digital
02/11/2018
3:26Hitzone 88USM
538 624-1
Compilatie
CD
01/03/2019
3:24MNM Big Hits 2019 Vol. 2Universal
538.739-3
Compilatie
CD
19/04/2019
3:25Knuffelrock Top 100 [2019]Sony
19075942992
Compilatie
CD
26/04/2019
»» alles tonen

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020610
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020104
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020521
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019257
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8Suzan & Freek - Als het avond is (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

chartmeester
******
Ik ga voor de volle 6 sterren. Wat een heerlijk nummer met een hele mooie tekst. Bravo!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima Nederlandstalig plaatje uit eind oktober 2018 tussen de Nederlandse gitarist en zanger: "Freek Rikkerink" en de Nederlandse zangeres: "Suzan Stortelder" ☺!!!

Patrick3
******
Zo mooi

Henk de tank
******
Eigenlijk best saai maar toch 6* omdat ik door dit lied van mijn slaapproblemen af ben

Llarso08
*****
Heel mooi nummer van Suzan & Freek. Kan niet wachten op meer nieuw werk!

Mark1984
******
Een pareltje voor de nederpop muziek! en een verademing na al die troep van die rappers in de lijsten.

gherkin
****
Best wel een mooi Nederlandstalig plaatje.

De Tsjap
*****
Alle potentie voor een top 10 hit. Tussen alle zware beats van Hollandse kanonnen als Bizzey, Frenna en Ronnie Flex, een lichtvoetig Nederlands liedje. Prima!

Wolfke
******
Prachtig nummer !!! Ik zou het 10 * geven als ik kon.

hugo1960
****
Ruim 4* voor dit Nederlandstalige kwaliteitsnummer.

JanDeMan
**
duidelijk naar Lady Antebellum - Need You Now geluisterd

Chartattack
*****
Prima liedje.

Need You Now heeft inderdaad waarschijnlijk model gestaan, maar dat lijkt dan weer erg op Eye In The Sky van The Alan Parsons Project.

kristn_20
***
een tof nummer van Suzan & Freek

MatthiasVandeVoorde
******
Top liedje
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?