Suzan & Freek, Tabitha - Hou vol hou vast

Cover Suzan & Freek, Tabitha - Hou vol hou vast
Digital
FTV / Cornelis 886448862857 (nl)
Cover Suzan & Freek, Tabitha - Hou vol hou vast
Digital
NEOF / FTV/ Cornelis 886448886198 (nl)

Charts

Binnenkomst:07/11/2020 (Positie 22)
Laatste week notering:28/11/2020 (Positie 77)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:16005 (211 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis
886448862857
Single
Digital
31/10/2020
3:24Beste Zangers Seizoen 2020 (Tabitha)NEOF / FTV / Cornelis
886448886198
Single
Digital
31/10/2020

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020615
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019262
 

Tabitha   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Is dit over (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/20171324
Red me (Ronnie Flex feat. Tabitha)08/07/2017463
Only One (SFB feat. Tabitha)15/07/2017502
Jou & mij25/11/2017981
Real Love (Jayh feat. Tabitha)15/09/2018891
Parkeerplaats (Jermaine Niffer & Tabitha)03/11/2018396
Come My Way (Tabitha feat. Latifah)08/12/20185616
Voor jou (Qucee feat. Tabitha)08/12/2018831
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Speling (DJ Dylvn & Hansie feat. Tabitha)05/01/20196113
Expose The Game (Chivv feat. Tabitha)16/02/2019273
Dan komt alles goed16/02/2019833
Ai (Tabitha feat. Rolf Sanchez & Poke)02/03/20192832
Het spijt me niet18/05/2019626
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Work It (Tabitha feat. Chivv)28/09/2019942
Zeldzaam (Tabitha & Ronnie Flex)29/02/2020465
Slapen met het licht aan (Tabitha & Nielson)25/04/2020469
Verloren19/09/2020625
Ik hou van mij26/09/2020378
Hallo met mij03/10/20205010
Wanneer je naar me lacht03/10/2020741
Lied van Ruth: My land is jou land10/10/2020631
Michael Jordan24/10/2020762
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Best Part Of Me (Tabitha & Milow)07/11/2020701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gevonden in verdwalen14/04/20181178
HIT-SIG16/02/2019572
Hallo met mij03/10/2020710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Suzan & Freek, Tabitha - Hou vol hou vast (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?