Suzan & Freek, Diggy Dex - Lampedusa

Cover Suzan & Freek, Diggy Dex - Lampedusa
Digital
FTV / Cornelis 8720174365140 (nl)
Cover Suzan & Freek, Diggy Dex - Lampedusa
Digital
FTV / Cornelis 886448862857 (nl)

Charts

Single Tip:07/11/2020 / Piek: 1 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Beste Zangers Seizoen 2020 (Diggy Dex)FTV / Cornelis
8720174365140
Single
Digital
29/10/2020
3:38Beste zangers seizoen 2020Cornelis
22 436387 2
Compilatie
CD
30/10/2020
3:38Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis
886448862857
Single
Digital
31/10/2020

Diggy Dex   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slaap lekker (Fantastig toch) (Diggy Dex feat. Eva De Roovere)11/07/2009221
Vandaag16/01/2010359
Wat doe je dapper (Diggy Dex feat. Anna Drijver)05/06/2010523
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Dezelfde spijt (Diggy Dex feat. Jenny Lane)05/02/2011784
Treur niet (Ode aan het leven) (Diggy Dex feat. JW Roy)24/10/20152126
Ik huil alleen bij jou (Ali B feat. Diggy Dex)19/03/20163313
Same Love (Milow & Diggy Dex)07/11/2020861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lange nachten korte dagen06/11/2010841
Do It Yourself01/02/2014412
Golven01/10/2016228
Karavaan17/11/2018345
 

Suzan & Freek   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020638
Straks is het te laat19/09/2020972
Papa10/10/2020109
Het spijt me niet10/10/2020891
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021410
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/2019285
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Suzan & Freek, Diggy Dex - Lampedusa (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Kippenvel
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?