Susan Boyle feat. Nat King Cole - When I Fall In Love

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07A Wonderful WorldSyco
88875139052
Album
CD
25/11/2016

Nat "King" Cole   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When I Fall In Love02/11/19571213
Mona Lisa03/10/1959205
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/19911510
The Christmas Song (Merry Christmas To You) (Nat King Cole)31/12/2016722
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Unforgettable Nat King Cole02/05/1992755
 

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?