Susan Boyle - Someone To Watch Over Me

Cover Susan Boyle - Someone To Watch Over Me
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2011 (Positie 18)
Laatste week notering:17/03/2012 (Positie 94)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:4091 (761 Punten)
Combialbum:12/11/2011 / Piek: 21 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 47 / Weken: 3
fr  Piek: 145 / Weken: 3
nl  Piek: 18 / Weken: 17
be  Piek: 4 / Weken: 17 (V)
  Piek: 39 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 16
fi  Piek: 38 / Weken: 6
no  Piek: 20 / Weken: 5
dk  Piek: 36 / Weken: 1
au  Piek: 1 / Weken: 12
nz  Piek: 2 / Weken: 11

Tracks

04/11/2011
CD Syco 88697962522 (Sony) / EAN 0886979625228
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Have To Be There
  3:54
2.Unchained Melody
  3:47
3.Enjoy The Silence
  4:11
4.Both Sides Now
  3:30
5.Lilac Wine
  3:15
6.Mad World
  4:01
7.Autumn Leaves
  2:54
8.This Will Be The Year
  3:54
9.Return
  2:58
10.Someone To Watch Over Me
  1:17
   
04/11/2011
Special Edition - CD Syco 88697962532 (Sony) / EAN 0886979625327
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD:
You Have To Be There
Unchained Melody
Autumn Leaves
Perfect Day
   

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
***
Another year, another album of innocuous covers. Though I was at times pleasantly surprised, I don't think another #1 album for her in Australia was warranted.
Laatst gewijzigd: 12/01/2013 15:45

MUSICBOJ
*****
Prima album, uit 2010, van de Schotse zangeres: "Susan Boyle" !!! Stilaan verdwijnt toch ook de hype rond deze vrouw !!! Nochtans blijf ik nog steeds bij mijn mening dat ze een dijk van een stem heeft !!! Toch 5 nipte sterren, maar ze zijn binnen !!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?