Susan Boyle - How Great Thou Art

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Stuart Hine
Producer:Steve Mac
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12I Dreamed A DreamSyco
88697 598292
Album
CD
23/11/2009
3:12I Dreamed A Dream [Japanese Edition]Sony
SICP-2485
Album
CD
25/11/2009

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.94 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Mooi stukje muziek van haar debuutalbum "I Dreamed A Dream"!! Echt prachtig!

Muchana
***
Mooi gedaan van Susan!

irelander
*
Boring.

Hijinx
**
The repetition kills it.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?