Susan Boyle - Hope

Cover Susan Boyle - Hope
CD
Syco 88875009332

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 81 / Weken: 11 (V)
au  Piek: 11 / Weken: 6
nz  Piek: 6 / Weken: 11

Tracks

21/10/2014
CD Syco 88875009332 (Sony) / EAN 0888750093325
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wish You Were Here
  3:42
2.I Can Only Imagine
  3:34
3.Angel
  4:27
4.Abide With Me
  2:22
5.Imagine
  3:25
6.Will The Circle Be Unbroken
  4:06
7.Bridge Over Troubled Water
  4:53
8.The Impossible Dream
  4:00
9.Oh Happy Day
  3:26
10.Susan Boyle feat. Lakewood Church Choir - You Raise Me Up (Live)
  3:47
   

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?