Susan Boyle - Autumn Leaves

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Paolo Nutini
Jim Duguid
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Paolo Nutini - Autumn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:54Someone To Watch Over MeSyco
88697962522
Album
CD
04/11/2011

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
***
A little dull, but acceptable.

BeansterBarnes
***
Too Disney like and not normally my cup o tea, pleasent though.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?