Sum 41 - Order In Decline

Cover Sum 41 - Order In Decline
Digital
Hopeless 1458053301

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/07/2019 (Positie 77)
Laatste week notering:27/07/2019 (Positie 77)
Piekpositie:77 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15126 (24 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 3
de  Piek: 9 / Weken: 3
at  Piek: 11 / Weken: 3
fr  Piek: 29 / Weken: 3
nl  Piek: 77 / Weken: 1
be  Piek: 21 / Weken: 3 (V)
  Piek: 38 / Weken: 3 (W)
it  Piek: 26 / Weken: 1
es  Piek: 36 / Weken: 1

Tracks

19/07/2019
CD Hopeless HR 2672-2 / EAN 0790692267224
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turning Away
  3:50
2.Out For Blood
  3:36
3.The New Sensation
  3:50
4.A Death In The Family
  3:18
5.Heads Will Roll
  3:50
6.45 (A Matter Of Time)
  3:12
7.Never There
  4:20
8.Eat You Alive
  2:44
9.The People vs...
  3:19
10.Catching Fire
  4:01
   
19/07/2019
Digital Hopeless 1458053301
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/07/2019
LP Hopeless HR 2672-1 / EAN 0790692267217
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/07/2019
Deluxe Edition - CD Hopeless HR 2673-2 / EAN 0790692267323
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/07/2019
Translucent Orange Vinyl - LP Hopeless HR 2719-1 / EAN 0790692271917
Toon detailsAlles beluisteren
   

Sum 41   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fat Lip29/09/2001439
In Too Deep23/02/2002417
What We're All About27/07/2002712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Killer, No Filler20/10/20016915
Screaming Bloody Murder02/04/20111001
13 Voices15/10/2016691
Order In Decline27/07/2019771
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?