Sugarland feat. Taylor Swift - Babe

Cover Sugarland feat. Taylor Swift - Babe
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
BiggerBig Machine
00843930034796
Album
CD
2018

Sugarland   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Taylor Swift   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Story28/02/20091312
You Belong With Me07/11/2009686
Half Of My Heart (John Mayer feat. Taylor Swift)12/06/20104019
We Are Never Ever Getting Back Together25/08/20122418
I Knew You Were Trouble12/01/20132718
Shake It Off30/08/2014711
I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) (Zayn & Taylor Swift)24/12/2016622
Look What You Made Me Do02/09/20171310
...Ready For It?09/09/2017762
Gorgeous28/10/2017601
Me! (Taylor Swift feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)04/05/20192110
You Need To Calm Down22/06/2019289
The Man31/08/2019622
Lover31/08/2019791
Lover (Remix) (Taylor Swift feat. Shawn Mendes)23/11/2019951
Cardigan01/08/2020571
Exile (Taylor Swift feat. Bon Iver)01/08/2020841
The 101/08/2020991
Willow19/12/2020499
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless14/03/20094312
Speak Now06/11/2010175
Red27/10/2012717
198901/11/2014187
Reputation18/11/2017131
Lover31/08/2019131
Folklore01/08/2020236
Evermore19/12/2020319
Fearless (Taylor's Version)17/04/202123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Sugarland feat. Taylor Swift - Babe (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Sebastiaanmember
****
Het is oké, niet slecht in iedergeval. Just not my cup of tea..

Edit 22/06/2018:
Mede dankzij de video 4 sterren!
Laatst gewijzigd: 22/06/2018 07:46

Snormobiel Beusichem
***
▒ Voor mij gewoon een standaard plaatje, begin april 2018 door het Amerikaanse country-duo uit Atlanta: "Jennifer Nettles & Kristian Bush", alias: "Sugarland" !!! Met een gastbijdrage van de 28 jarige Amerikaanse zangeres en songschrijfster: "Taylor Alison Swift" !!! Nipt voldoende ☺!!!

bluezombie
****
!
Laatst gewijzigd: 17/06/2018 05:57

Mark1984
****
Ook van mij 4 sterren,een beetje oude stijl Taylor Swift.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?