Stromae - Silence

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Stromae
Producer:Mosaert
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 1 (W)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41Cheese [Digipack]Vertigo / Mercury
532 712-4
Album
CD
21/06/2010
4:42Cheese + Racine carrée [2 CD Originaux]Mercury
575 693-7
Album
CD
18/08/2017

Stromae   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alors on danse17/04/2010136
Te quiero16/10/2010708
Papaoutai29/06/2013266
Formidable31/08/2013254
Tous les mêmes21/12/20132932
Ta fête21/06/20144511
Santé23/10/20212213
L'enfer15/01/2022618
Fils de joie12/03/2022302
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cheese26/06/2010697
Racine carrée24/08/20131158
Multitude12/03/2022137
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Racine carrée Live [DVD]19/12/2015147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Stromae - Silence (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

White Tiger
*****
Dit zou wel eens een grote hit kunnen worden

gherkin
*****
Geen stilte wel een steengoed plaatje.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een wat vreemde maar leuke Franstalige track uit ½ juni 2010 door de nu inmiddels 30 jarige Belgische rapper, zanger en songschrijver: "Paul van Haver", alias: "Stromae" !!! Ruim voldoende ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?