Stromae - Santé

Cover Stromae - Santé
Digital
Mosaert / Polydor 21UM1IM20434

Charts

Binnenkomst:23/10/2021 (Positie 27)
Laatste week notering:26/03/2022 (Positie 97)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:9009 (518 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 26
fr  Piek: 3 / Weken: 32
nl  Piek: 22 / Weken: 13
be  Piek: 2 / Weken: 16 (V)
  Piek: 1 / Weken: 25 (W)

Tracks

15/10/2021
Digital Mosaert / Polydor 21UM1IM20434 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Santé
  3:10
   
03/12/2021
7" Single Mosaert / Polydor 060243894200 (UMG) / EAN 0602438942008
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10SantéMosaert / Polydor
21UM1IM20434
Single
Digital
15/10/2021
3:11MultitudeMosaert / Polydor
451140-4
Album
CD
04/03/2022

Stromae   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alors on danse17/04/2010136
Te quiero16/10/2010708
Papaoutai29/06/2013266
Formidable31/08/2013254
Tous les mêmes21/12/20132932
Ta fête21/06/20144511
Santé23/10/20212213
L'enfer15/01/2022618
Fils de joie12/03/2022302
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cheese26/06/2010697
Racine carrée24/08/20131150
Multitude12/03/2022129
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Racine carrée Live [DVD]19/12/2015147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08Stromae - Santé (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Eén van dé muzikale toppers van ons landje laat weer van zich horen en dat doet hij alweer met een tof nummertje.

Mark1984
****
Leuke comeback single!

Rootje
*****
Sterke comeback van Stromae.

Patrick3
******
Héél toffe single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?