Stromae - Multitude

Cover Stromae - Multitude
CD
Mosaert / Polydor 451140-4

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/03/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 12)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3381 (963 Punten)
Vinyl 33:12/03/2022 / Piek: 1 / Weken: 10
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 10
de  Piek: 4 / Weken: 9
at  Piek: 2 / Weken: 8
fr  Piek: 1 / Weken: 9
nl  Piek: 1 / Weken: 10
be  Piek: 1 / Weken: 10 (V)
  Piek: 1 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 59 / Weken: 1
dk  Piek: 8 / Weken: 3
it  Piek: 10 / Weken: 4
es  Piek: 6 / Weken: 6

Tracks

04/03/2022
CD Mosaert / Polydor 451140-4 (UMG) / EAN 0602445114047
04/03/2022
Digital Mosaert / Polydor 21UM1IM50758 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Invaincu
  2:05
2.Santé
  3:11
3.La solassitude
  3:02
4.Fils de joie
  3:15
5.L'enfer
  3:09
6.C'est que du bonheur
  2:42
7.Pas vraiment
  2:42
8.Riez
  3:21
9.Mon amour
  2:52
10.Déclaration
  3:04
11.Mauvaise journée
  3:07
12.Bonne journée
  3:12
   
04/03/2022
LP Polydor 060244507942 (UMG) / EAN 0602445079421
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/03/2022
Limited Edition White Vinyl - LP Polydor 060244514398 (UMG) / EAN 0602445143986
Toon detailsAlles beluisteren
   

Stromae   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alors on danse17/04/2010136
Te quiero16/10/2010708
Papaoutai29/06/2013266
Formidable31/08/2013254
Tous les mêmes21/12/20132932
Ta fête21/06/20144511
Santé23/10/20212213
L'enfer15/01/2022618
Fils de joie12/03/2022302
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cheese26/06/2010697
Racine carrée24/08/20131133
Multitude12/03/2022110
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Racine carrée Live [DVD]19/12/2015147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29Stromae - Multitude (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Eindelijk is dat nieuwe album van Stromae er en het is behoorlijk de moeite geworden. Topscore waard dus.

Rootje
****
Ik ben niet van de Franse teksten, maar hoor absoluut dat Stromae kwaliteit biedt. Hij vertelt echt iets met zijn nummers. Rasartiest die man.
Goed gevarieerd ook. Duimpje omhoog en een goed aantal sterren voor deze Rwandese Belg. Artiesten als hem moet België koesteren.

Effluvium1
*****
Aus-Charts rating: [8.3/10]

Patrick3
******
Schitterend album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?