Stromae - L'enfer

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/01/2022 (Positie 47)
Laatste week notering:15/01/2022 (Positie 47)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22263 (54 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 1
nl  Piek: 47 / Weken: 1
be  Piek: 7 / Weken: 1 (V)
  Piek: 3 / Weken: 1 (W)

Stromae   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alors on danse17/04/2010134
Te quiero16/10/2010708
Papaoutai29/06/2013266
Formidable31/08/2013254
Tous les mêmes21/12/20132932
Ta fête21/06/20144511
Santé23/10/2021277
L'enfer15/01/2022471
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cheese26/06/2010753
Racine carrée24/08/20131116
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Racine carrée Live [DVD]19/12/2015147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62Stromae - L'enfer (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
De opvolger van Santé is een nummer geworden over de duisterdere gedachten waar Stromae al mee te maken heeft gehad. Alweer zeer sterk in orde.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?