Stromae - L'enfer

Cover Stromae - L'enfer
Digital
Mosaert / Polydor -

Nummer

Jaar:2022
Muziek/Tekst:Stromae
Producer:Stromae
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/01/2022 (Positie 47)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 93)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:1904 (1348 Punten)
Airplay:22/01/2022 / Piek: 30 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 19
fr  Piek: 1 / Weken: 31
nl  Piek: 6 / Weken: 18
be  Piek: 1 / Weken: 18 (V)
  Piek: 1 / Weken: 21 (W)

Tracks

10/01/2022
Digital Mosaert / Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.L'enfer
  3:09
   
18/03/2022
7" Single Mosaert / Polydor 060243898610 (UMG) / EAN 0602438986101
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09L'enferMosaert / Polydor
-
Single
Digital
10/01/2022
3:09MultitudeMosaert / Polydor
451140-4
Album
CD
04/03/2022
3:09Hit Connection - Summer Edition 2022Universal
539.665-7
Compilatie
CD
10/06/2022
3:09MNM Big Hits - Summer Edition 2022Universal
539.657-8
Compilatie
CD
10/06/2022
3:08Hit Connection - Best Of 2022Universal
539.769-2
Compilatie
CD
18/11/2022
»» alles tonen

Stromae   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alors on danse17/04/2010136
Te quiero16/10/2010708
Papaoutai29/06/2013266
Formidable31/08/2013254
Tous les mêmes21/12/20132932
Ta fête21/06/20144511
Santé23/10/20212213
L'enfer15/01/2022618
Fils de joie12/03/2022302
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cheese26/06/2010697
Racine carrée24/08/20131158
Multitude12/03/2022137
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Racine carrée Live [DVD]19/12/2015147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.61Stromae - L'enfer (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
De opvolger van Santé is een nummer geworden over de duisterdere gedachten waar Stromae al mee te maken heeft gehad. Alweer zeer sterk in orde.

Jeroen68
*****
Fascinerend liedje

chartwatchNL
****
Opvallend onderwerp voor een track en zoals we van Stromae gewend zijn prima muzikaal verpakt.

wvernooij
**
vond Alors on danse gezelliger ;-)
Laatst gewijzigd: 24/03/2022 21:27

MyWorld2
******
het leven is niet alleen gezellig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?