Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David - Our Love

Cover Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David - Our Love
Cover

Charts

In de landen:
be  Piek: 17 / Weken: 4 (V)

Tracks

10/12/2012
Promo - CD-Single Mostiko 23 24037-1 (CNR) [be] / EAN 8714221067392
Toon detailsAlles beluisteren
1.Our Love (Regi Remix Radio Edit)
  3:30
   
10/12/2012
Promo - CD-Single Mostiko 23 24037-0 (CNR) [be] / EAN 8714221066555
Toon detailsAlles beluisteren
1.Our Love (Regi Remix Radio Edit)
  3:30
2.Our Love (Regi Remix)
  5:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Regi Remix4:35Regi In The Mix 13Mostiko
22 23989-2
Compilatie
CD
07/12/2012
Regi Remix Radio Edit3:30Our Love [Promo]Mostiko
23 24037-1
Single
CD-Single
10/12/2012
Regi Remix Radio Edit3:30Our Love [Promo]Mostiko
23 24037-0
Single
CD-Single
10/12/2012
Regi Remix5:15Our Love [Promo]Mostiko
23 24037-0
Single
CD-Single
10/12/2012
3:26MNM Party 2013.1541 / N.E.W.S.
541226CD / N01.A226.023
Compilatie
CD
07/01/2013
»» alles tonen

Craig David   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fill Me In17/06/2000814
Woman Trouble (Artful Dodger & Robbie Craig feat. Craig David)22/07/2000638
7 Days19/08/2000716
Walking Away25/11/20001114
Rendezvous31/03/2001565
What's Your Flava?09/11/20021211
Hidden Agenda01/02/2003436
Rise & Fall (Craig David feat. Sting)03/05/2003721
Spanish23/08/2003833
All The Way20/08/2005475
Hot Stuff (Let's Dance)17/11/2007479
Insomnia13/12/2008811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Do It02/09/2000146
Slicker Than Your Average23/11/20021941
The Story Goes...20/08/2005611
Trust Me17/11/20073710
Signed Sealed Delivered10/04/2010931
Following My Intuition08/10/2016622
The Time Is Now03/02/2018561
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Off The Hook...Live At Wembley [DVD]16/11/2002194
 

Stereo Palma   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Regi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Fail (Regi & Scala)17/05/2008377
Take It Off (Regi & Kaya Jones)15/01/2011233
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14Stereo Palma vs. Regi feat. Craig David - Our Love (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Goede dancetrack van "Stereo Palma", "Regi" &"Craig David"!! Wordt opnieuw uitgebracht éind 2012. Maakt wel kans op de Ultratop!! Afgerond nog nèt 4 sterren!!

gerry1982
*****
Ik vind het best een leuke singel! Van mij mag dit zeker een grote hit worden en eindelijk is Craig David terug!

Snormobiel Beusichem
*
▒ Ben het helemaal met @gherkin eens !!! Totaal overbodig en erg goedkoop ☺!!!

Wolfke
******
Sterk nummer! Voor mij een geslaagde combinatie! Jammer dat het zo'n negatieve commentaar krijgt. Hopelijk een top 10 hit.

arnes
******
Vond insomnia van Craig David al een mooi dansplaatje, maar deze vind ik ook zeer goed
Laatst gewijzigd: 21/12/2012 15:18
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?