Stella [NL] met Johnny Hoes - Lieve schipper

Nummer

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48Het beste vanTelstar
100.794-2
Album
CD
1993

Stella [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een keer te veel06/04/1985345
Alle dagen, alle nachten14/09/1985431
In de nacht ben jij gekomen22/03/1986442
Van mij geen tranen meer11/04/1987744
Samen met jou15/08/1987922
Over 'n uur18/04/19923611
Ik heb jou teveel vertrouwd24/07/1993413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stella07/09/1985451
Over vreugde en verdriet13/06/1992596
 

Johnny Hoes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Och was ik maar bij moeder thuis gebleven20/05/1961136
Daar mag je alleen maar naar kijken!28/04/196283
Waar we heengaan... Jelle zal wel zien04/02/196774
Jantje's gitaar (Johnny Hoes & Thomas Berge)17/12/2005686
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zijn allergrootste hits06/08/2011474
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?