Stefan Raab feat. Shaggy - Gebt das Hanf frei!

Cover Stefan Raab feat. Shaggy - Gebt das Hanf frei!
CD-Maxi
Rare 14550-5

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Stefan Raab
Orville Burrell
Producer:Stefan Raab
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 40 / Weken: 6
de  Piek: 4 / Weken: 9
at  Piek: 13 / Weken: 9

Tracks

2002
CD-Maxi Rare 14550-5 (Edel)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gebt das Hanf frei! (Radio Edit)
  3:38
2.Gebt das Hanf frei! ("Hebt das Tanzbein!" - Soul Mix)
3:59
3.Gebt das Hanf frei! (Extended Mix)
6:20
4.Gebt das Hanf frei! (Instrumental)
3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:38Gebt das Hanf frei!Rare
14550-5
Single
CD-Maxi
2002
"Hebt das Tanzbein!" - Soul Mix3:59Gebt das Hanf frei!Rare
14550-5
Single
CD-Maxi
2002
Extended Mix6:20Gebt das Hanf frei!Rare
14550-5
Single
CD-Maxi
2002
Instrumental3:36Gebt das Hanf frei!Rare
14550-5
Single
CD-Maxi
2002

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Stefan Raab   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.3 (Reviews: 125)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

NoNameWhatever
****
Der Song ist so billig, dass er schon wieder gut ist.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?