Stef Ekkel - Sierra Madre

Cover Stef Ekkel - Sierra Madre
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Stef Ekkel
K. van der Heijden
Coverversie van:Ronny - Sierra Madre del Sur
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/02/2009 (Positie 54)
Laatste week notering:09/05/2009 (Positie 78)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:7548 (567 Punten)
Radio NL:14/02/2009 / Piek: 5 / Weken: 16
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Lekker gezelligBerk
1905502BM
Album
CD
06/02/2009
3:32Single Top 100 - Volume 406 deel 2 [Promo]Buma
COLON 406
Compilatie
CD
20/02/2009

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke vlotte en vrolijke smartlap van de 28 jarige Kampense volkszanger "Stef Ekkel" uit begin februari 2009 !!! Voorloper van zijn nieuwe album "Lekker gezellig" die vanaf morgen officieel verkrijgbaar is ☺!!!

Nachtwachter
**
Nee, dit is het allemaal net niet. Stef Ekkel is leuk voor gezellige liederen maar dit raakt me niet echt.

milanhendriks
******
Erg mooi nummer van Steff Ekkel. Een gezellige meezinger en Steff verdient meer respect in de hitlijsten. Nummer was ooit een hit voor Frank & Mirella.

Ricartje
***
Ik heb ook niet het ' wow ' gevoel van de muziek van stef ekkel, zijn vorige plaatje vond ik persoonlijk beter, maar absoluut ook geen hoogte punt, voor stef ekkel dan toch 3 sterretjes omdat ik het hem gunt.

chartmeester
**
hou op met deze ellende, waarom zingt een Nederlander over bergen?

Patrick3
*****
Prachtig nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?