Stef Ekkel - Jij wil vrij zijn...

Cover Stef Ekkel - Jij wil vrij zijn...
CD-Single
Berk BM1930801 (nl)

Charts

Binnenkomst:28/08/2010 (Positie 38)
Laatste week notering:02/10/2010 (Positie 74)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:13181 (297 Punten)
Download:28/08/2010 / Piek: 40 / Weken: 3
Radio NL:28/08/2010 / Piek: 9 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 35 / Weken: 6

Tracks

20/08/2010
CD-Single Berk BM1930801 [nl] / EAN 8193080201084
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jij wil vrij zijn...
  3:29
2.Je hebt me gevangen
2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Jij wil vrij zijn...Berk
BM1930801
Single
CD-Single
20/08/2010
3:29Single Top 100 - Volume 446 [Promo]Buma
COLON 446
Compilatie
CD
10/09/2010

Stef Ekkel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Griekse melodie21/09/2002327
De tijd stond even stil11/10/2003528
'n Koffer vol met dromen...05/06/2004543
De woonboot15/07/20062918
Shanghai27/01/2007519
Dat zomerse gevoel30/06/20073810
Heija Heija29/09/2007405
Het stadje Kufstein12/01/2008258
Dans de laatste dans14/06/20083311
Laat de glazen nu maar klinken15/11/20083211
Sierra Madre14/02/20093112
Ik schrijf je naam30/05/2009319
De smokkelaar (Stef Ekkel & Johnny Hoes)24/10/20091113
Hopeloos05/06/20101611
Jij wil vrij zijn...28/08/2010356
Waarheen, waarvoor30/07/2011814
De blinde orgelman17/09/2011592
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
De zwerver van Amsterdam24/03/2012626
Dan ben ik weer thuis24/11/2012569
Die ene nacht met jou31/08/2013585
Adelita15/02/2014644
Liever te dik in de kist... (Stef Ekkel & René Karst)09/07/2016773
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen uit, samen thuis11/08/2007416
Lekker gezellig21/02/2009598
Dit ben ik... Het beste van Stef Ekkel..03/07/20103116
Gezelligheid kent geen tijd15/10/2011543
Muziek is mijn leven22/03/2014245
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit ben ik... De beste videoclips van Stef Ekkel... [DVD]14/08/2010710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
*****
Mooi nummer.Cover van een hit van Eddy Smets en Mike Vincent.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Inprincipe een zwakke, goedkope en overbodige cover door "Stef Ekkel" uit juni 2010 !!! Blijf dan ook op 3 sterren steken ☺!!!

RV
****
Mooi nummer, inderdaad. Zeker niet slecht. En vergis ik me nou, of is Stef Ekkel pafferiger geworden sinds zijn laatste single in juni???
Laatst gewijzigd: 03/09/2010 14:13
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?