Starsailor - Silence Is Easy

Cover Starsailor - Silence Is Easy
Cover

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Starsailor
Producer:Phil Spector
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/10/2003 (Positie 70)
Laatste week notering:29/11/2003 (Positie 98)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:22158 (39 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 70 / Weken: 3

Tracks

29/08/2003
CD-Maxi EMI 5530202 (EMI) / EAN 0724355302021
Toon detailsAlles beluisteren
1.Silence Is Easy
  3:41
2.She Understands
3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41Silence Is EasyEMI
5530202
Single
CD-Maxi
29/08/2003
3:40Silence Is EasyEMI
59 1741 2
Album
CD
12/09/2003
3:39Some Of UsCapitol
5531962
Single
CD-Single
06/10/2003
3:39Now That's What I Call Music! 56Virgin
CDNOW56 / 5964842
Compilatie
CD
17/11/2003
3:40Ö3 Greatest Hits Vol. 24Warner
5050 4669619 2 1
Compilatie
CD
24/11/2003
»» alles tonen

Starsailor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Souls02/06/2001826
Alcoholic13/10/2001895
Silence Is Easy04/10/2003703
In The Crossfire19/11/2005911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is Here20/10/2001684
Silence Is Easy27/09/2003316
On The Outside22/10/2005563
All The Plans14/03/2009902
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
******
Voorlopig hoogtepunt uit hun oeuvre. Voor mij dan toch.

ericwyns
****
Degelijk popnummer en tevens de titelsong van het gelijknamige "Silence Is Easy"-album, door de formatie Starsailor uitgebracht in het jaar 2003.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een prachtig, maar ondergewaardeerd, nummerke uit begin september 2003 van: "Starsailor", een Britse rockband uit Chorley, Engeland !!! Ruim 5 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Stilte was misschien makkelijker, maar moeilijk gaat ook.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?