Starsailor - In The Crossfire

Cover Starsailor - In The Crossfire
7" Single
EMI 00946 339078 7 4
Cover Starsailor - In The Crossfire
Yellow Vinyl

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Starsailor
Producer:Rob Schnapf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/11/2005 (Positie 91)
Laatste week notering:19/11/2005 (Positie 91)
Piekpositie:91 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24032 (10 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 91 / Weken: 1
it  Piek: 46 / Weken: 1

Tracks

03/10/2005
Yellow Vinyl - 7" Single EMI 3390787 (EMI) / EAN 0094633907874
Toon detailsAlles beluisteren
1.In The Crossfire
  3:17
2.Always
2:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17In The Crossfire [Yellow Vinyl]EMI
3390787
Single
7" Single
03/10/2005
3:17On The OutsideEMI
3422741
Album
LP
21/10/2005
3:18Humo's Top 2005EMI
3429712
Compilatie
CD
02/12/2005
3:21Essential BandsUniversal
9842635
Compilatie
CD
28/08/2006
3:17Top Of The Pops: Year By Year Collection 1964 - 2006EMI Gold
2280872
Compilatie
CD
07/07/2008
»» alles tonen

Starsailor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Souls02/06/2001826
Alcoholic13/10/2001895
Silence Is Easy04/10/2003703
In The Crossfire19/11/2005911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is Here20/10/2001684
Silence Is Easy27/09/2003316
On The Outside22/10/2005563
All The Plans14/03/2009902
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
*****
Sterk openingsnummer van hun CD On the Outside.
Een van hun betere nummers.
Laatst gewijzigd: 31/07/2009 22:22

BeansterBarnes
****
Way better than 'Four To The Floor'.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?