Staind - It's Been Awhile

Cover Staind - It's Been Awhile
CD-Maxi
Elip / Elektra / Warner 7559-67240-2

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Staind
Aaron Lewis
Producer:Josh Abraham
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/08/2001 (Positie 76)
Laatste week notering:03/11/2001 (Positie 82)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:8143 (531 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 79 / Weken: 5
de  Piek: 43 / Weken: 9
at  Piek: 54 / Weken: 12
nl  Piek: 19 / Weken: 11
be  Piek: 46 / Weken: 1 (V)
se  Piek: 23 / Weken: 13
au  Piek: 24 / Weken: 15
nz  Piek: 13 / Weken: 22

Tracks

30/07/2001
CD-Maxi Elip / Elektra 7559-67240-2 (Warner) / EAN 0075596724029
Toon detailsAlles beluisteren
1.It's Been Awhile (Album)
  4:25
2.It's Been Awhile (Acoustic)
4:31
3.Suffocate (Album)
3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Album4:25It's Been AwhileElip / Elektra
7559-67240-2
Single
CD-Maxi
30/07/2001
Acoustic4:31It's Been AwhileElip / Elektra
7559-67240-2
Single
CD-Maxi
30/07/2001
4:25Break The CycleFlip / Elektra
7559-62626-2
Album
CD
27/08/2001
Live4:42FadeElektra
7559672592
Single
CD-Single
2001
4:25Wired UpPolystar
584 858-2
Compilatie
CD
25/03/2002
»» alles tonen

Staind   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's Been Awhile25/08/20011911
Outside05/01/2002713
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Break The Cycle01/09/20013618
14 Shades Of Grey31/05/2003782
The Illusion Of Progress13/09/2008901
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 75)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Standaard rockplaat en oud alarmschijf van de Amerikaanse rock-band "Staind" uit augustus 2001 (Holland) !!! Het is de eerste en meteen ook laatste plaat in de Nederlandse Top 40 van de groep !!! Drie sterren vind ik persoonlijk ook eigenlijk meer dan voldoende !!! (NL Top 40: 7 wk / # 7) ☺!!!

nirvanamusic87
*****
Love this track. Can never hear it once have to listen to it again and again. Moody but great. UK#15 and Ireland#18.

bluezombie
******
Very cool rock track.

mono36
******
I liked this a lot one of the good early rock tracks from the 00's

gherkin
***
Degelijke rockballad.

irelander
***
Yeah, not bad. Boredom springs to mind.

stevometal
******
Very nice!

BeansterBarnes
*****
Awesome track.

Chemmical
***
Good, but overrated.

jayj95
*****
Great track. It's very rare you get a rock ballad that was this successful.

alleyt1989
******
Fantastic, very strong track with great lyrics. I like this a lot.

LIFTER500
******
Strong rock track from 2001. Very awesome.

HeadInAMuse
**
A crap version of Alice In Chains

Hijinx
**
I've always found this boring and the hook is lame. I don't really get anything out of it. 2.3

tigerlover
***
saai

Zacco333
****
A solid track, better than most other tracks of this kind. Would like it more with better vocals though.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?