Spinvis - Tot ziens, Justine Keller

Cover Spinvis - Tot ziens, Justine Keller
CD
Excelsior / V2 EXCEL96279 (be,nl)
Cover Spinvis - Tot ziens, Justine Keller
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2011 (Positie 5)
Laatste week notering:01/09/2012 (Positie 86)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1928 (1435 Punten)
Alternative:12/11/2011 / Piek: 1 / Weken: 17
Midprice:23/03/2013 / Piek: 4 / Weken: 2
Combialbum:12/11/2011 / Piek: 5 / Weken: 20
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 28
be  Piek: 28 / Weken: 18 (V)

Tracks

04/11/2011
CD Excelsior / V2 EXCEL96279 [be,nl] / EAN 8714374962797
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oostende
  6:04
2.Kom terug
  3:50
3.De grote zon
  3:15
4.Heel goed nieuws
  3:37
5.Club Insomnia
  6:29
6.Ronnie knipt zijn haar
  2:28
7.Begin oktober
  3:18
8.We vieren het toch
  5:40
9.Jij wint
  4:42
10.Koning Alcohol
  4:09
11.Overvecht
  2:44
12.Tot ziens, Justine Keller
  4:28
   

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/2017513
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?