Spinvis - 7.6.9.6.

Cover Spinvis - 7.6.9.6.
Digital
Excelsior 8714374966115 (nl)
CD
Excelsior EXCEL96613 (nl)
LP
Excelsior EXCEL96611 (nl)
CD
Excelsior / V2 EXCEL96612
Cover Spinvis - 7.6.9.6.
LP
Excelsior EXCEL96620 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/10/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:24/10/2020 (Positie 19)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:8336 (268 Punten)
Vinyl 33:10/10/2020 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 3
be  Piek: 8 / Weken: 3 (V)

Tracks

02/10/2020
CD Excelsior / V2 EXCEL96612 / EAN 8714374966122
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ze slapen
  5:07
2.Stuntman
  4:04
3.Paon
  4:07
4.Picasso
  3:56
5.Scherven van jou
  4:25
6.7.6.9.6.
  4:00
7.Niet vandaag
  4:36
8.Hollywood
  3:35
9.Parel
  4:34
10.Soms breekt er een hart, soms blaft er een hond
  3:10
11.Verzonnen man
  4:03
12.Een reden
  3:18
13.Je begrijpt het bijna
  4:37
14.Nogensinde
  3:01
   
02/10/2020
Digital Excelsior 8714374966115 [nl] / EAN 8714374966115
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/10/2020
CD Excelsior EXCEL96613 [nl] / EAN 9789090335292
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ Boek
   
02/10/2020
Deluxe Edition - LP Excelsior EXCEL96620 [nl] / EAN 8714374966207
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ 7"Single + CD + Boek.
   
02/10/2020
LP Excelsior EXCEL96611 [nl] / EAN 8714374966115
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ CD
   

Spinvis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smalfilm27/04/2002952
Bagagedrager25/01/2003753
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
Het voordeel van video19/11/2005606
Ik wil alleen maar zwemmen11/02/2006916
Kom terug14/01/2012774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spinvis04/05/20022726
Nieuwegein aan zee20/12/2003548
Dagen van gras, dagen van stro03/12/20051221
Goochelaars & geesten01/09/2007410
Ritmebox (Vinkenoog / Spinvis)19/07/2008772
Tot ziens, Justine Keller12/11/2011528
Omnibus11/02/2017921
Trein vuur dageraad06/05/2017513
7.6.9.6.10/10/202013
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Spinvis - 7.6.9.6. (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Prima album van Erik de Jong aka Spinvis uit Spijkenisse
Weer vol met aangename filosofische liedjes.
#1 positie is meer dan terecht.

gherkin
*****
Erik de Jong doet het weer. Dit is best wel een genietbaar album te noemen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?