Spice Girls - Mama

Cover Spice Girls - Mama
CD-Maxi Limited Edition Book Cover
Virgin 894457-2 (au)
CD-Single
Virgin 7243 8 94155 2 0 (eu)

Charts

In de landen:
at  Piek: 1 / Weken: 15
fi  Piek: 15 / Weken: 6

Tracks

03/03/1997
Limited Edition Book Cover - CD-Maxi Virgin 894457-2 (EMI) [au] / EAN 0724389415728
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mama (Radio)
  3:43
2.Who Do You Think You Are (Radio)
  3:46
3.Baby Come Round
3:25
4.Mama (Biffco Mix)
5:49
   
1997
CD-Single Virgin 7243 8 94155 2 0 [eu] / EAN 0724389415520
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mama (Radio Version)
  3:40
2.Who Do You Think You Are (Radio Version)
  3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03SpiceVirgin
8421742
Album
CD
01/11/1996
Radio Version3:40Who Do You Think You Are / MamaVirgin
8941582
Single
CD-Maxi
27/02/1997
Radio3:43Mama [Limited Edition Book Cover]Virgin
894457-2
Single
CD-Maxi
03/03/1997
Biffco Mix5:49Mama [Limited Edition Book Cover]Virgin
894457-2
Single
CD-Maxi
03/03/1997
3:39Now That's What I Call Music! 36Virgin
CDNOW36 / 8564332
Compilatie
CD
24/03/1997
»» alles tonen

Spice Girls   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wannabe24/08/1996115
Say You'll Be There26/10/1996515
2 Become 128/12/1996221
Who Do You Think You Are / Mama08/03/1997326
Spice Up Your Life18/10/1997417
Too Much20/12/19971513
Stop21/03/1998620
Viva Forever25/07/1998723
Goodbye19/12/1998514
Holler30/09/20001215
Headlines (Friendship Never Ends)17/11/2007522
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spice16/11/1996197
Spiceworld15/11/1997160
Forever18/11/2000306
Greatest Hits17/11/2007735
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13 (Reviews: 111)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/04/2005 16:48
Richard (NL)
******
Beautiful song. Mama, I love you!
07/05/2006 21:28
zadranin
****
Nice song
26/09/2006 15:25
Snormobiel Beusichem
*****
▓ "Mama" behoort tot één van hun mooiste platen uitgebracht in Nederland vind ik persoonlijk !!! Was samen met de andere (wat mindere) A-kant": "Who Do You Think You Are" een grote "Hit" voor de meidengroep in maart 1997 !!! Precies 5 sterren voor "Mama" !!! (NL Top 40: 15 wk / # 2) !!!
29/10/2006 21:09
iifar
****
4+ nett
10/01/2007 00:32
Rising Sun
***
Ach, wie süss, sie können auch an ihre Mami denken...aber nein, der Song geht aber er ist doch wie alles andere eher schlechteres und billiges Material...!!!
22/05/2007 01:33
Russ Joss
******
Super song!
22/05/2007 02:18
dj-chris
****
Früher auch oft gehört, aber jetzt eigentlich (fast) nicht mehr. Eine 4 geth noch.

Een rustige plaat van de Spice Girls die ik vroeger redelijk vaak gehoort heb (mn zusje was er fan van). Maar nu heb ik t wel gehad met deze plaat i.t.s tot andere platen uit deze tijd. Maar goed ik vind hem nog wel 4 sterren waard.

Cheetah
*****
Oooh zo mooi nummer

welpke
*****
Vroeger ooit mijn moeder mee verrast op moederdag. Wel een mooi nummer.

V1AHHHH
******
Its THE Mother's Day song

BeansterBarnes
***
Was ok at best.

steveeee192
******
Sweet song.

alleyt1989
******
such a great heartfelt track, really like this one!

Topbart
****
4e single met de dubbele A-kant (de andere was "who do you think you are") van het bekende meidengezelschap, afkomstig van het debuutalbum "Spice". Een beetje zoetsappig, daarom houd ik het bij 4 sterren

bluezombie
****
Nice track.

nirvanamusic87
****
Relaxed and catchy song and sentiment. 4th UK top 10. 15 weeks in the UK top 100. Their fourth UK#1. UK#1 (3 weeks) and Ireland#1 (4 weeks). 661,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 09/12/2015 08:42

Patrick7781
*****
Zeer aardig.
Laatst gewijzigd: 27/06/2012 09:44

tigerlover
****
1 van de mindere songs

jaccok
*****
Prima nummer 😊

BingTheKing
***
ik vind het persoonlijk voor Spice Girls begrippen een zeer matig nummer, een krappe 3 punten waard
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?