Spice Girls - Last Time Lover


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11SpiceVirgin
8421742
Album
CD
01/11/1996

Spice Girls   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wannabe24/08/1996115
Say You'll Be There26/10/1996515
2 Become 128/12/1996221
Who Do You Think You Are / Mama08/03/1997326
Spice Up Your Life18/10/1997417
Too Much20/12/19971513
Stop21/03/1998620
Viva Forever25/07/1998723
Goodbye19/12/1998514
Holler30/09/20001215
Headlines (Friendship Never Ends)17/11/2007522
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spice16/11/1996197
Spiceworld15/11/1997160
Forever18/11/2000306
Greatest Hits17/11/2007735
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

steveeee192
******
Love it, esp. Geri's 'rap' near the end.

matty d
****
4 stars

tigerlover
***
een middelmatig nummertje van de meiden
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?