Soulvation - Deeper

Cover Soulvation - Deeper
BMG 82876 59015 2

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/02/2004 (Positie 97)
Laatste week notering:17/04/2004 (Positie 86)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:9657 (453 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 11

Soulvation   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Just Can't Stop09/06/2001858
Summer In The City27/07/2002318
Reset Your Brain23/08/20032711
Deeper07/02/20044211
I Wanna Be With You17/06/20063710
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One27/09/2003495
Motivated08/07/2006761
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?