Soul II Soul - Missing You

Cover Soul II Soul - Missing You
7" Single
Ariola 113 744 (de)
Cover Soul II Soul - Missing You
CD-Maxi
10 TENCD 345 (uk)

Charts

Binnenkomst:01/12/1990 (Positie 90)
Laatste week notering:22/12/1990 (Positie 80)
Piekpositie:74 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:19920 (80 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 74 / Weken: 4

Tracks

1990
7" Single Ariola 113 744 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
   
1990
CD-Maxi 10 TENCD 345 [uk] / EAN 5012982034527
Toon detailsAlles beluisteren
1.Missing You (The Healer Mix)
2.Missing You (The Thumpin' Bass Mix)
3.Missing You (Album Version)
4.People (Club Mix)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:261990 A New Decade Vol. II10 / Virgin
DIX CD90
Album
CD
21/05/1990
5:25Now That's What I Call Music! 18Virgin
CDNOW18 / 7956942
Compilatie
CD
19/11/1990
The Healer MixMissing You10
TENCD 345
Single
CD-Maxi
1990
The Thumpin' Bass MixMissing You10
TENCD 345
Single
CD-Maxi
1990
Album VersionMissing You10
TENCD 345
Single
CD-Maxi
1990
»» alles tonen

Soul II Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep On Movin'15/04/1989914
Back To Life (However Do You Want Me)17/06/1989118
Get A Life09/12/1989216
A Dreams A Dream05/05/1990611
People08/09/19901710
Missing You01/12/1990744
Joy28/03/19921912
Move Me No Mountain06/06/1992626
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Classics Vol. One06/05/19891641
1990 A New Decade Vol. II09/06/1990918
Volume III Just Right25/04/1992259
Volume V - Believe19/08/1995785
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
Was in december 1990 de 4e en laatste single van het album "Vol II: 1990: a new decade". Het publiek was niet meer zo geïnteresseerd in deze single. Vandaar dat ie slechts tot nr 74 kwam. Toch nog 4 sterren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?