Son Mieux - Multicolor

Cover Son Mieux - Multicolor
Digital
Son Mieux 22UMGIM30282 (nl)
Digital
Agents After All 19658965726
Cover Son Mieux - Multicolor
7" Single
Universal 550 117-6

Charts

Binnenkomst:02/07/2022 (Positie 72)
Laatste week notering:26/11/2022 (Positie 89)
Piekpositie:24 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:2064 (1301 Punten)
Airplay:23/04/2022 / Piek: 1 / Weken: 73
Single Tip:18/06/2022 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 22

Tracks

15/04/2022
Digital Son Mieux 22UMGIM30282 (UMG) [nl]
09/11/2022
Digital Agents After All 19658965726 (Sony) / EAN 0196589657268
Toon detailsAlles beluisteren
1.Multicolor
  3:28
   
22/04/2023
7" Single Universal 550 117-6 (UMG) / EAN 0602455011763
Toon detailsAlles beluisteren
1.Multicolor
  3:29
2.This Is The Moment
3:20
RSD Release 2023
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28MulticolorSon Mieux
22UMGIM30282
Single
Digital
15/04/2022
3:26Het beste uit de Top 40 - 2022 #2Cloud 9
CLDM2022014
Compilatie
CD
09/09/2022
3:28This Is The MomentSon Mieux
22UM1IM21904
Single
Digital
11/11/2022
3:30Tell Me MoreSon Mieux
23UMGIM29249
Single
Digital
06/04/2023
3:29MulticolorUniversal
550 117-6
Single
7" Single
22/04/2023
»» alles tonen

Son Mieux   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicolor02/07/20222422
Tell Me More03/06/2023981
Tonight28/10/20231329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Faire de son mieux16/02/2019161
The Mustard Seed11/12/2021283
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7Son Mieux - Multicolor (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Son Mieux zorgt voor kleur en als gevolg direct ook voor fijne muziek. Bijzonder leuk nummertje.

Bert E.
******
Fantastisch nummer van een band met heel veel toekomst. Op het bevrijdingsfestival in Wageningen waren ze terecht de afsluiter van die dag. Er was niemand die stil stond. Geweldig. De hoogste notering is een 4e plaats in de TOP 40. Verder is het al een aantal weken de meest gedraaide plaat op de radio.
Laatst gewijzigd: 30/09/2022 10:33

Zephur
******
Heerlijk nummer

chartwatchNL
*****
Hopen dat deze Haagse band met hun doorbraak-hit nog iets verder kan komen dan de #36 waar ze meomenteel staan. Zeer fijne pop plaat.

Snormobiel Beusichem
******
▒ Grandioos, echter ondergewaardeerd, 🎶 plaatje uit half april 2022 van het Haagse sextet "Son Mieux" o.l.v. de Haagse gitarist, percussie speler en zanger "Camiel Meiresonne" !!! Swingend en vrolijk genoeg voor de volle bak 😎 !!!

Rootje
****
Alleraardigst liedje van deze Nederlandse band, erkenning door een hit bleef even uit maar hiermee scoren ze behoorlijk. Loon naar werken.

AsItWas
*
Bagger!

Rene1
*****
heerlijk nummer, lekker meezingen, vrolijk, favoriet van dit moment.
Eindelijk ook een keer succes voor Son Mieux

Bearcat
******
Heerlijk plaatje
Verdiend veel meer waardering

wvernooij
****
Grote hit.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?