Solomon Burke & De Dijk - Hold On Tight

Cover Solomon Burke & De Dijk - Hold On Tight
Digital
Universal 399206567 (nl)

Charts

Binnenkomst:23/10/2010 (Positie 63)
Laatste week notering:05/11/2011 (Positie 97)
Piekpositie:63 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:22906 (44 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 63 / Weken: 3

Tracks

15/10/2010
Digital Universal 399206567 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On Tight (Radio Edit)
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:27Hold On TightUniversal
273288-1
Album
CD
01/10/2010
Radio Edit3:50Hold On TightUniversal
399206567
Single
Digital
15/10/2010
40 jaar - het beste van nu tot toenMusic On Vinyl
MOVLP2989
Album
LP
01/10/2021

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Solomon Burke   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Change Is Gonna Come28/06/1986383
Don't Give Up On Me03/08/2002908
None Of Us Are Free (Solomon Burke with The Blind Boys Of Alabama)04/01/2003884
Catch Up To My Step (Junkie XL feat. Solomon Burke)10/05/2003405
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solomon Burke19/07/1986731
Don't Give Up On Me03/08/20022538
Make Do With What You Got05/03/2005357
Nashville07/10/2006355
Like A Fire12/07/2008591
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
Nothing's Impossible08/01/2011801
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The North Sea Jazz 2003 [DVD]01/11/2003144
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75Solomon Burke & De Dijk - Hold On Tight (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
***
Nou vind ik het niet eens zo'n heel slecht nummer, maar wat een verschrikkelijke stem heeft die Solomon Burke toch... Gatverdamme. En hoewel het nummer enigszins catchy is en De Dijk prima muziek maakt, gaan er toch wat puntjes af voor de vreselijke stem en Engelse uitspraak van Burke.

Snormobiel Beusichem
******
▒ Gewoon een dijk van een plaat !!! Prachtig zangwerk van een groot zanger "Solomon Burke" en prachtige muziek van de Nederlandse topformatie "De Dijk" !!! Helaas overleed deze grootse Amerikaans soulzanger op 10 oktober 2010 op Schiphol ☻!!!

Hitfreak
*****
gaaf

DeejayDave
******
Mooi dat dit nummer weer onder de aandacht komt door de prachtige docu over De Dijk. Dit nummer durf ik wel een klassieker te noemen. Wat een klasse!

gherkin
*****
Zeer mooi nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?