Snollebollekes feat. Coen & Sander - Feest waarvan ik morgen niks meer weet

Cover Snollebollekes feat. Coen & Sander - Feest waarvan ik morgen niks meer weet
Digital
Berk 1336951387 (nl)

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Maurice Huismans
Jurjen Gofers
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/02/2018 (Positie 89)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 65)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:21543 (48 Punten)
Single Tip:10/02/2018 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 65 / Weken: 2
be  Tip (V)

Tracks

25/01/2018
Digital Berk 1336951387 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Feest waarvan ik morgen niks meer weet
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Feest waarvan ik morgen niks meer weetBerk
1336951387
Single
Digital
25/01/2018

Snollebollekes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrouwkes28/12/20131116
Snollebolleke15/02/2014336
Bam bam (bam)16/08/2014515
Alaafrojack31/01/2015174
Lekker likkie11/07/2015663
Feestmuts23/01/2016594
Springen nondeju04/03/2017991
Feest waarvan ik morgen niks meer weet (Snollebollekes feat. Coen & Sander)03/02/2018652
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
...En door11/02/20171412
 

Coen & Sander   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feest waarvan ik morgen niks meer weet (Snollebollekes feat. Coen & Sander)03/02/2018652
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Grappige en leuke carnavalsplaat uit januari 2018 ☺!!!

Wolfke
*****
Waarom vind ik dit zo'n leuk nummer? Het klinkt zo slecht dat ik het gewoon supertof vind !!!

Patrick3
******
Dikke ambiance

Jeroen68
**
Ook een nummer waarvan ik morgen graag niets meer weet

DeejayDave
*
Flauw.

Rootje
**
Ach nee toch.
Het is weer carnaval. De tijd van de meest infantiele liedjes.
Infantiel is dit zeker.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?